Top 7 modele Ferrari


Top 7 modele Ferrari

Ferrari: Top 7 modele

Ferrari este un producător auto italian legendar, renumit pentru inginerie rafinată, stil inovator și design elegant. Aici sunt primele șapte Modele Ferrari din toate timpurile:

Enzo

Enzo a fost punctul culminant în timpul său. Din 2002 până în 2004 a fost mașina de vârf din gamă. A fost un vehicul în ediție limitată care a fost primul Ferrari care a inclus componente electronice avansate, o configurație complexă cu mai multe legături și o transmisie complet robotizată.

Testarossa

Testarossa a fost o mașină sport cu motor central cu 12 cilindri, care a fost lansată pentru prima dată în 1984. Avea o admisie emblematică a cursei laterale și era echipată cu un motor flat-12 cu injectare de combustibil. Este considerat a fi unul dintre cele mai emblematice modele Ferrari vreodată.

Ferrari 250 GTO

250 GTO a fost construit pentru a concura în cursele GT și a fost succesorul Ferrari 250 Testa Rossa. Dispune de un motor V12 puternic de 3,0 litri (290 CP), o suspensie îmbunătățită și un design aerodinamic și un stil de caroserie iconic.

Ferrari F40

F40 a fost mașina sport supremă a Ferrari. A fost produsă între 1987 și 1992 și a fost ultima mașină aprobată personal de Enzo Ferrari. Era un coupe cu două locuri cu motor central, cu un motor V8 recalibrat și o aerodinamică care era înaintea timpului său.

F50

F50 este o mașină sport de vârf cu motor mijlociu care a fost construită pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a Ferrari. Are un motor V12 aspirat natural de 5045 cmc și caroserie din fibră de carbon, ceea ce îl face ușor și extrem de puternic.

Ferrari 365 GTB/4 Daytona

365 GTB/4 Daytona a fost primul model de serie al Ferrari cu un motor cu 12 cilindri. Era un Grand Tourer cu un motor de 4,4 litri care producea aproximativ 352 CP la 7.500 rpm. Este renumit pentru performanța și designul elegant al corpului.

Ferrari LaFerrari

LaFerrari este un hypercar hibrid care a fost dezvoltat pentru performanțe maxime. Vine în ambele versiuni coupe și decapotabile și este propulsat de un motor V12 de 6,3 litri de 789 CP, care este cuplat cu un motor electric de 161 CP. Este modelul emblematic al companiei și cel mai avansat Ferrari produs vreodată.

Acestea sunt primele șapte Modele Ferrari din toate timpurile. Fiecare dintre ele iese în evidență pentru propriile motive unice și prezintă caracterul iconic al Ferrari și excelența sa în inginerie.

Citește despre Top 4 modele Maserati

Etichete: , ,