Top 6 modele BMW


Top 6 modele BMW

Top 6 modele BMW

Cunoscut pentru că este furnizorul de mașini de lux de înaltă performanță, BMW are o istorie lungă de a produce vehicule de calitate care oferă utilizatorilor o valoare tangibilă și intangibilă. Aici, prezentăm cele mai bune dintre cele mai bune, primele 6 modele de la BMW:

1. BMW M5

BMW M5 este un sedan de lux cu performanțe mașini sport. Puterea este furnizată de un motor V8 de 4,4 litri cu 560 de cai putere și 500 lb-ft de cuplu. M5 vine, de asemenea, cu o transmisie cu dublu ambreiaj cu 8 trepte, permițând schimbarea lină și putere instantanee atunci când aveți nevoie. Unele dintre caracteristicile impresionante ale mașinii includ:

  • Dinamica vehiculelor sportive: Folosind o combinație de suspensie adaptivă și tracțiune integrală, M5 oferă o călătorie lină și agilă.
  • Cruise control adaptiv: Păstrează mașina la o distanță stabilită în spatele mașinii din fața dvs. pe autostradă.
 • Asistență pentru bandă: Un sistem opțional de asistență la menținerea benzii poate menține mașina pe banda sa în timpul conducerii.

2. BMW i8

BMW i8 este un hibrid plug-in care are o viteză maximă de 155 mph și accelerează de la 0 la 60 mph în 4,4 secunde. Sub capotă se află un motor turbo de 1,5 litri cu trei cilindri pe gaz și un motor electric, producând 357 de cai putere și 420 lb-ft de cuplu. Pentru economia de combustibil, i8 atinge până la 65 MPG în oraș și până la 56 MPG pe autostradă. Unele caracteristici notabile ale BMW i8 includ:

  • Ușoare: Cu o caroserie ușoară și un grup motopropulsor eficient, i8 are manevrabilitate și agilitate excelente.
  • Asistență la parcare: Găsiți și parcați automat într-un loc de parcare prin apăsarea unui buton.
  • Controlul stabilitatii: Menține mașina stabilizată în timpul virajului și ajută la menținerea controlului vehiculului.

3. BMW Seria 7

BMW Seria 7 este sedanul de lux emblematic al BMW. Are un aranjament flexibil de scaune care poate găzdui până la cinci pasageri. Puterea provine fie de la un motor turbo cu șase cilindri, fie de la un motor V8 turbo. Ambele motoare sunt asociate cu o transmisie automată cu opt trepte pentru a oferi performanțe bune și economie de combustibil. Unele dintre caracteristicile de lux ale mașinii includ:

  • Design de lux: De la interiorul de lux până la jantele din aliaj de 19 inchi, Seria 7 emană sofisticare.
  • Control gestual: Utilizați gesturi simple ale mâinii pentru a controla sistemul de infotainment și alte funcții ale vehiculului.
  • Suspensie adaptivă: Un sistem de suspensie adaptivă disponibil oferă o călătorie lină, indiferent de teren.

4. BMW X4

BMW X4 este un Sport Activity Coupe (SAC) care combină stilul unui coupe cu versatilitatea unui crossover. Este alimentat fie de un motor turbo cu patru cilindri, fie de un motor turbo cu șase cilindri care produce 355 de cai putere. X4 are, de asemenea, o economie bună de combustibil, atingând până la 20 mpg în oraș și 28 mpg pe autostradă. Alte caracteristici cheie includ:

  • Calitate interioară: X4 are un interior luxos, cu materiale premium și suprafețe bine amortizate.
  • Conducere semi-autonomă: Un sistem de conducere semi-autonom disponibil poate menține mașina pe banda și își poate menține viteza.
  • Vedere înconjurătoare: Un sistem de cameră disponibil la 360 de grade vă oferă o vedere panoramică a zonei din jurul mașinii.

5. BMW Seria 3

BMW Seria 3 este sedanul de lux emblematic entry-level de la BMW. Este propulsat de un motor turbo cu patru cilindri care produce 248 de cai putere și 258 lb-ft de cuplu. Alte opțiuni de motorizare sunt disponibile și toate sunt asociate cu o transmisie automată cu opt trepte pentru performanțe îmbunătățite și economie de combustibil. Caracteristicile standard și opționale ale Serii 3 includ:

  • Confort interior: Scaunele moale și un interior bine amortizat oferă o experiență de lux.
  • Asistență pentru șofer: Frânare automată de urgență, asistență pentru menținerea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort și multe altele.
  • Sistem de infotainment: Sistemul de infotainment iDrive 6.0 de la BMW facilitează accesul la funcțiile mașinii.

6. BMW X5

BMW X5 este un SUV de lux de dimensiuni medii care oferă o călătorie confortabilă, performanță și versatilitate. Vine cu un motor turbo cu șase cilindri care produce 355 de cai putere și o transmisie cu opt trepte pentru o economie de combustibil îmbunătățită. Unele dintre caracteristicile lui X5 includ:

  • Interior de lux: Cu o combinație de materiale moale la atingere, accente de lemn și tapițerie din piele, X5 are o senzație de lux.
  • Asistență pentru șofer: Frânare automată de urgență, asistență pentru păstrarea benzii de rulare, control adaptiv al vitezei de croazieră și multe altele.
  • Versatilitate: X5 poate tracta până la 7.500 de lire sterline și are o configurație disponibilă pe trei rânduri de scaune.

Acestea sunt primele 6 modele de la BMW. De la performanța impresionantă a lui M5 până la interiorul luxos al lui X5, aceste mașini au câte ceva pentru toată lumea. Pentru cei care caută o mașină de lux, gama BMW vă acoperă.

Citește despre Top 5 motoare BMW

Etichete: