8 sfaturi atunci când cumperi o mașină uzată


8 sfaturi atunci când cumperi o mașină uzată

8 sfaturi atunci când cumpărați o mașină uzată

Ești în căutarea unei mașini second hand? Grozav! Ești pregătit pentru o călătorie lină, cu mulți bani economisiți. Dar ar trebui să procedați cu prudență. Iată 8 sfaturi care vă vor ajuta în călătoria dvs. cu mașina uzată:

1. Respectați bugetul dvs

Înainte de a vă uita la orice mașină uzată, faceți un buget care să indice cât vă puteți permite să cheltuiți. Acest lucru va ajuta la eliminarea mașinilor în afara intervalului de preț. Asigurați-vă că luați în considerare asigurarea, taxele de înregistrare și costurile de întreținere a mașinii.

2. Cercetați mașina la alegerea dvs

Odată ce ați găsit câteva mașini care vă plac, cercetați-le în detaliu. Căutați recenzii și evaluări ale clienților cu privire la marca și modelul de mașină care vă interesează, mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu marca și modelul respectiv. În plus, citiți despre istoria producătorului și ratele de succes.

3. Obțineți un raport privind istoricul vehiculului

Este în interesul dvs. să obțineți un raport de istoric al vehiculului care verifică starea mașinii, precum și istoricul acesteia. Acest raport va enumera orice accidente, reparații și daune majore pe care le-a suferit mașina de-a lungul vieții sale.

4. Verificați rechemarile de marcă/producător

Veți dori să știți dacă marca și modelul de mașină care vă interesează a avut vreo rechemare de marcă/producător. Puteți căuta online informații recente despre rechemarea mașinii.

5. Solicitați rapoarte de întreținere

Este important să solicitați aceste informații pentru a vă asigura că vânzătorul a ținut pasul cu întreținerea necesară. Dacă nu există dovezi ale unei astfel de întreținere, poate doriți să căutați în altă parte.

6. Luați-l pentru un Test Drive

Aduceți cu dvs. pe cineva cu experiență în mașini pentru a asculta orice zgomote ciudate și acordați atenție oricăror semne de avertizare pe care le emite mașina în timpul unui test de conducere. Asigurați-vă că conduceți atât pe autostrăzi, cât și pe străzile orașului pentru a obține o senzație completă a mașinii.

7. Nu te grăbi

Fă-ți timp când cauți o mașină uzată. Vrei să te asiguri că găsești cea mai bună mașină second hand la cel mai bun preț.

8. Negociați pentru o afacere bună

Asigurați-vă că negociați pentru cea mai bună ofertă. Cercetați valoarea Kelley Blue Book a mașinii și utilizați-o ca punct de referință atunci când negociați. În plus, solicitați documente care arată prețul real de vânzare pentru a verifica că ați primit cea mai bună ofertă.

Asigurați-vă că urmați aceste sfaturi atunci când cumpărați o mașină uzată și veți putea achiziționa cu încredere o mașină care se află în gama dvs. de preț și este de înaltă calitate. Conducere fericită!

Citește despre Top 4 modele Maserati