Ugyan csak 2012 közepén veheti át az első Tesla Model S gépkocsit a megrendelője, de a gyártó már most nyilvánosságra hozta az új autó árlistáját. A BMW 5-ös sorozatának méreteihez igazodó Model S két felszereltségi szinttel lesz kapható: egyik az alap, másik a performance, vagyis a sportosabb paraméterekkel rendelkező változat.

Az alapváltozatot három különböző méretű akkumulátorral lehet majd megrendelni: a 40 kWh teljesítményű 49 900 dollárba, a 60 kWh-s 59 900, míg a 85 kWh-s 69 900 dollárba kerül az Egyesült Államokban, a kormány által biztosított 7500 dolláros kedvezmény levonása után.

Az izmosabb változat csak 85 kWh teljesítményű akkuval választható 79 900 dolláros áron (ez is az állami támogatással csökkentett összeg). Az alapváltozattól eltérően ez a modell sportosabb megjelenésű utastérrel érkezik: nappa bőrt, alcantara huzatot és szénszálas betéteket használtak fel a beltér kialakítása során. Kívülről a 21 hüvelykes keréktárcsák különböztetik meg az alapmodelltől.

Az alapfelszereltség része a nagy érintőképernyő a középkonzolon, a 19 hüvelykes könnyűfém felnik és az univerzális hálózati töltőcsatlakozó, három adapterrel. Extraként rendelhető panorámatető és elektronikai csomag, utóbbi része egy 16 gigabájtos merevlemez, USB-port, LED-es ködlámpák, xenon fényszórók, navigációs rendszer, nagy felbontású tolatókamera, továbbá a kulcs használatát szükségtelenné tevő zárrendszer.