Külső
Robosztus, időt álló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külső, pazar belső tér. Ez az új ISUZU D-Max. Ahogyan az ISUZU haszongépjárműveket, úgy az új D-Max-ot is kemény munkára építették. A kapcsolható összkerékhajtás, valamint a kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetően kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-MAX nem képes eljutni.

Belső és biztonság
Az újonnan tervezett műszerfal a legmodernebb elektro-lumineszcens kijelzőkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét.


Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintős ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.
A prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a navigáció mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják,
A biztonságos és tágas utastér kategóriájának egyik legvonzóbb járművévé lépteti elő az ISUZU D-Max-ot. Az utasok biztonságát az ajtókba épített oldalirányú ütközésvédelem mellett a hárompontos biztonsági övek és légzsákok biztosítják.

Motor
a D-Max erejét egy kétlépcsős turbófeltöltővel ellátott 2.5 lökettérfogatú motor biztosítja. Az erőforrás 2.5L turbódízel, soros 4 hengeres, DOHC, 4JK1-TC- HIHI, 400 Nm, 120kW (163LE), amely 8,9 litert fogyaszt 100 kilométeren városban, 6,5-öt városon kívül és 7,4-et vegyes üzemben.

A D-Max a Chevrolet Colorado alvázára épült.

A D-Max versenytársai: Nissan Navara, Toyota Hilux, Volkswagen Amarok, Ford Ranger, Mitsubishi L200.

Az új Isuzu D-Max romániai ára 22 285 és 30 186 euró között változik (az ár tartalmazza az ÁFA-t).