Volvo kupé a jövőből

Volvo kupé a jövőből

A haladó szellemű kortárs skandináv életmód és formatervezés, valamint a múlt emblematikus elemei által ihletett új, elegáns Volvo Concept Coupe koncepciautó az első tagja annak a háromrészes koncepcióautó-sorozatnak, amely a vállalat új, méretezhető termékarchitektúra (Scalable Product Architecture, SPA) nevű fejlesztésének tervezési lehetőségeit mutatja be.

1
Íme, a legerősebb Opel

Íme, a legerősebb Opel

Imponáló 239 kW/325 LE és 435 newtonméter – az Insignia OPC az Opelek abszolút teljesítménycsúcsát képviseli. Frankfurtra új ruhát is ölt: áttervezett orra és fara, valamint jellegzetes OPC designelemei jelzik erejét.

A nap álomautója: Peugeot 308 R Concept

A nap álomautója: Peugeot 308 R Concept

A tiszta és elegáns új Peugeot 308 átalakul egy ízig-vérig sportos, letisztult dizájnú, minőségi koncepció autóvá. Karosszériája a sport világának stílusjegyeit ölti magára, mégpedig egy kétszínű, vörös és fekete öltözéket, éles szabásvonallal.

Felvarrták a Dacia Duster ráncait

Felvarrták a Dacia Duster ráncait

A Dacia nem hagyja megöregedni az egyik leghúzósabb modelljét, a Dustert. A 2013-as Frankfurti Autószalonra a megfiatalodott, modernebb tekintetű olcsó SUV-val jelentkezik.

A nap álomautója: új Audi A8

A nap álomautója: új Audi A8

Következetes könnyűszerkezetes építés, kiemelkedő kényelem és high-end technikák tárháza – az Audi széles körűen átdolgozta A8 sorozatát. Motorjai még erősebbé és gazdaságosabbá váltak, új vezetői segédrendszerei és innovatív Matrix-LED fényszóró-technikája pedig még egyénibb karakterrel ruházzák fel.

Egy Skoda Yeti helyett kettő

Egy Skoda Yeti helyett kettő

Egy Yetiből kettő lesz. Története során először a cseh kompakt SUV két verzióban lesz elérhető: az elegáns és nagyon stílusos ŠKODA Yeti a városi közlekedésre készült, a ŠKODA Yeti Outdoor pedig a kalandokat kedvelőknek.

A Volvo új Drive-E hajtásláncai

A Volvo új Drive-E hajtásláncai

A Volvo új Drive-E hajtáslánckínálata a vezetési élmény új dimenzióját nyitja meg, ahol a teljesítmény és a vezetési élmény már nem függ a hengerek számától. A kétliteres, négyhengeres Drive-E hajtáslánc-termékcsalád első három motorja 2013 őszén mutatkozik be. A dízelüzemű verzió a világelső i-Art technológiával van felszerelve, a legerősebb benzinmotor pedig a kategóriájában legkiválóbb kompresszor-turbófeltöltő kombinációval érkezik.

Takarékos motorokkal támad az Opel Insignia

Takarékos motorokkal támad az Opel Insignia

Az új Opel Insignia elsőként a 65. Frankfurti Autószalonon (szeptember 12-22.) lép fel a nagyközönség előtt. Nemcsak új infotainment-generációjával híva fel magára a figyelmet, hanem csúcstechnikájával is: erős és hatékony motorok, mint a két új benzines turbó és az új, 99 grammos turbódízel egészítik ki a gazdag választékot.

Mindent tudunk az új BMW i8 sportkocsiról

Mindent tudunk az új BMW i8 sportkocsiról

A BMW i márka a látványos mobilitási koncepciók és a prémium karakter egészen újszerű interpretációjának megtestesítője, egyértelműen a hosszú távú fenntarthatóságot állítva a középpontba. A modellsorozat első sorozatgyártású tagja, a BMW i3 világpremierjét követően a BMW csoport immár a sportautók szegmensére is kiterjeszti a holnap egyéni közlekedési kihívásaira adott forradalmi válaszokat.

Kombi is készült a Leonból

Kombi is készült a Leonból

Az új Seat Leon ST a Leon család harmadik tagjaként az élő példája annak, hogy a sportosság és a gyakorlatiasság egyáltalán nem mondanak ellent egymásnak.

Infiniti Q50: Az autó, amely sosem felejt

Infiniti Q50: Az autó, amely sosem felejt

A fantasztikus memóriával rendelkező Infiniti Q50 nem csak a neveket jegyzi meg, hanem az arcokat, üléspozíciókat, fülkehőmérsékletet, hazafelé vezető utakat... sőt, még azt is, hogy a vezető a QWERTY vagy ABC típusú billentyűzetet szereti-e használni. Az adott modelltől függően az új Infiniti Q50 nem csak nevén köszönti a vezetőt, de a kettős érintőképernyőn akár családtagok vagy barátok fényképeit is megjeleníti.

Rapid Spaceback – a cégautók gyöngye

Rapid Spaceback – a cégautók gyöngye

A Skoda Rapid Spaceback újdonságával bővíti tovább modellpalettáját a Škoda, amely a Fabia és az Octavia közötti piaci rést hivatott betölteni. A Rapid Spaceback az idei Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával tartja premierjét, európai piaci bevezetése 2013 októberétől indul.

Megújult a Nissan Micra

Megújult a Nissan Micra

A Micra, amely a Nissan történetének egyik legfontosabb modellje és a vállalat jelenlegi sikerének megalapozója, számos fejlesztésen és javításon esett át.

Mindent tudunk a BMW i3-ról

Mindent tudunk a BMW i3-ról

A holnap közlekedésével szemben támasztott egyéni igények és globális követelmények közötti szükségszerű egyensúlyt a BMW csoport holisztikus megközelítéssel kívánja megteremteni: ezt az egyensúlyt új almárkája, a BMW i testesíti meg.

Így lehet benzint lopni fényes nappal - videó

Így lehet benzint lopni fényes nappal - videó

Mi történik akkor, ha valaki a városban fényes nappal üzemanyagot lop egy autóból? Semmi. Az alábbi megdöbbentő videót Londonban forgatták kísérleti céllal. Azt szerették volna megtudni, mennyire határtalan az embereket közönye.