A nap álomautója: Nissan GT-R

A nap álomautója: Nissan GT-R

A Nissan GT-R fejlődése sosem ér véget. A Nissan emblematikus sportautója új értelmet ad a vállalat „Innovation that excites" jelmondatának. A 2014-es új modell ugyanis új szintre emeli a kifinomultságot anélkül, hogy az a teljesítmény rovására menne.

World debut for a new Volvo V60 engineered by Polestar

World debut for a new Volvo V60 engineered by Polestar

The new Volvo S60 and V60 Polestar are here, set for sale on four continents around the world in 2014. The countries set for the S60 and V60 Polestar include Canada, the Netherlands, Japan, Sweden, Switzerland, United Kingdom and the USA, with further markets and final production numbers to be revealed next year.

BMW X6 M Design Edition: Exclusively sporty additions for the chosen 100

BMW X6 M Design Edition: Exclusively sporty additions for the chosen 100

BMW M GmbH has launched a new variant of the BMW X6 M in a limited edition of 100 cars. The exclusive BMW X6 M Design Edition boasts particularly sporty and visually striking elements both inside and out. The upgraded interior of the BMW X6 M Design Edition comes with full Merino leather, including a bicolour instrument panel in Black/Mugello Red with Mugello Red contrast stitching.

Akadályelkerülő a Fordtól

Akadályelkerülő a Fordtól

A Ford egy olyan technológiával felszerelt tesztautót mutatott be, amely automatikus kormányzással és fékezéssel képes elkerülni az ütközést a forgalmi sávban megálló vagy lassító járművekkel, illetve gyalogosokkal.

A nap álomautója: BMW 2-es kupé

A nap álomautója: BMW 2-es kupé

A BMW 2-es Coupé a dinamika, az esztétikum és az érzelmekben gazdag stílus új mércéjéül szolgál a prémium alsó-középkategóriában.

Megújult a Nissan X-Trail

Megújult a Nissan X-Trail

A robusztus, modern és számos korszerű technológiával felvértezett új Nissan X-Trail világpremierjét a 2013-as Frankfurti Autószalonon tartották meg. A Nissan elismert négykerék-meghajtású tradícióira épülő, ugyanakkor a márka vezető crossover-gyártási szaktudását megtestesítő új X-Trail átértelmezi a kompakt szabadidőautók szegmensét.

Önvezető kocsi a Mercedestől

Önvezető kocsi a Mercedestől

Az S 500 INTELLIGENT DRIVE kísérleti autóval a Mercedes-Benz világelsőként bizonyítja be, hogy országúton és városi forgalomban is lehetséges az autonóm (önvezető) autózás. A jármű több mint száz kilométeres útja Mannheimből Pforzheimbe pontosan követte a bátor Bertha Benz utazását, aki éppen 125 évvel ezelőtt vállalkozott az első távolsági autótúrára.

A nap álomautója: Audi nanuk quattro

A nap álomautója: Audi nanuk quattro

A sportosság új formáját mutatja be az Audi nanuk quattro tanulmányautóval az ingolstadti márka a Frankfurti Autókiállításon. A különböző koncepciókat ötvöző tanulmányautó magában hordja a dinamikusan vezethető sportautó jellemzőit az Audi quattro magas szintű technikájával, melyek az utakon, a versenypályán és terepes viszonyok között is érzékelhetőek, míg a V10-es TDI motor a hatékonyságot és az erőt jelképezi.

Mit visz a Lancia Frankfurtba?

Mit visz a Lancia Frankfurtba?

A Lancia a Frankfurti Autószalonon mutatja be a Voyager S és a 2014. évi Delta modelleket, amelyek 2014 januárjától lesznek megvásárolhatók a legnagyobb európai piacokon. Szintén felvonul a német kifutón a Lancia Ypsilon két különkiadása: az Elefantino és az 'S MOMODESIGN'.

Volvo kupé a jövőből

Volvo kupé a jövőből

A haladó szellemű kortárs skandináv életmód és formatervezés, valamint a múlt emblematikus elemei által ihletett új, elegáns Volvo Concept Coupe koncepciautó az első tagja annak a háromrészes koncepcióautó-sorozatnak, amely a vállalat új, méretezhető termékarchitektúra (Scalable Product Architecture, SPA) nevű fejlesztésének tervezési lehetőségeit mutatja be.

Súlyosan megsérült egy motoros a rakparton - fotó

Súlyosan megsérült egy motoros a rakparton - fotó

Összetört motorkerékpár a budai alsó rakparton, ahol a Bertalan Lajos utcai lehajtótól Szabadság híd utáni felhajtóig lezárták az utat, miután két autó és egy motoros összeütközött 2017. augusztus 10-én. A balesetben a motoros súlyosan megsérült.

A legjobb luxus terepjárók

A legjobb luxus terepjárók

Nálunk a többség BMW X5-ről, Mercedes-Benz GL-ről, Porsche Cayenne-ről és Audi Q7-ről álmodik, Amerikában azonban mást gondolnak luxusról és terepjáróról mint Európában. A vásárlók a legjobb helyezést a Lexusnak adták.