BMW X6 M Design Edition: Exclusively sporty additions for the chosen 100

BMW X6 M Design Edition: Exclusively sporty additions for the chosen 100

BMW M GmbH has launched a new variant of the BMW X6 M in a limited edition of 100 cars. The exclusive BMW X6 M Design Edition boasts particularly sporty and visually striking elements both inside and out. The upgraded interior of the BMW X6 M Design Edition comes with full Merino leather, including a bicolour instrument panel in Black/Mugello Red with Mugello Red contrast stitching.

Akadályelkerülő a Fordtól

Akadályelkerülő a Fordtól

A Ford egy olyan technológiával felszerelt tesztautót mutatott be, amely automatikus kormányzással és fékezéssel képes elkerülni az ütközést a forgalmi sávban megálló vagy lassító járművekkel, illetve gyalogosokkal.

A nap álomautója: BMW 2-es kupé

A nap álomautója: BMW 2-es kupé

A BMW 2-es Coupé a dinamika, az esztétikum és az érzelmekben gazdag stílus új mércéjéül szolgál a prémium alsó-középkategóriában.

Megújult a Nissan X-Trail

Megújult a Nissan X-Trail

A robusztus, modern és számos korszerű technológiával felvértezett új Nissan X-Trail világpremierjét a 2013-as Frankfurti Autószalonon tartották meg. A Nissan elismert négykerék-meghajtású tradícióira épülő, ugyanakkor a márka vezető crossover-gyártási szaktudását megtestesítő új X-Trail átértelmezi a kompakt szabadidőautók szegmensét.

Önvezető kocsi a Mercedestől

Önvezető kocsi a Mercedestől

Az S 500 INTELLIGENT DRIVE kísérleti autóval a Mercedes-Benz világelsőként bizonyítja be, hogy országúton és városi forgalomban is lehetséges az autonóm (önvezető) autózás. A jármű több mint száz kilométeres útja Mannheimből Pforzheimbe pontosan követte a bátor Bertha Benz utazását, aki éppen 125 évvel ezelőtt vállalkozott az első távolsági autótúrára.

A nap álomautója: Audi nanuk quattro

A nap álomautója: Audi nanuk quattro

A sportosság új formáját mutatja be az Audi nanuk quattro tanulmányautóval az ingolstadti márka a Frankfurti Autókiállításon. A különböző koncepciókat ötvöző tanulmányautó magában hordja a dinamikusan vezethető sportautó jellemzőit az Audi quattro magas szintű technikájával, melyek az utakon, a versenypályán és terepes viszonyok között is érzékelhetőek, míg a V10-es TDI motor a hatékonyságot és az erőt jelképezi.

Mit visz a Lancia Frankfurtba?

Mit visz a Lancia Frankfurtba?

A Lancia a Frankfurti Autószalonon mutatja be a Voyager S és a 2014. évi Delta modelleket, amelyek 2014 januárjától lesznek megvásárolhatók a legnagyobb európai piacokon. Szintén felvonul a német kifutón a Lancia Ypsilon két különkiadása: az Elefantino és az 'S MOMODESIGN'.

Volvo kupé a jövőből

Volvo kupé a jövőből

A haladó szellemű kortárs skandináv életmód és formatervezés, valamint a múlt emblematikus elemei által ihletett új, elegáns Volvo Concept Coupe koncepciautó az első tagja annak a háromrészes koncepcióautó-sorozatnak, amely a vállalat új, méretezhető termékarchitektúra (Scalable Product Architecture, SPA) nevű fejlesztésének tervezési lehetőségeit mutatja be.

1
Íme, a legerősebb Opel

Íme, a legerősebb Opel

Imponáló 239 kW/325 LE és 435 newtonméter – az Insignia OPC az Opelek abszolút teljesítménycsúcsát képviseli. Frankfurtra új ruhát is ölt: áttervezett orra és fara, valamint jellegzetes OPC designelemei jelzik erejét.

A nap álomautója: Peugeot 308 R Concept

A nap álomautója: Peugeot 308 R Concept

A tiszta és elegáns új Peugeot 308 átalakul egy ízig-vérig sportos, letisztult dizájnú, minőségi koncepció autóvá. Karosszériája a sport világának stílusjegyeit ölti magára, mégpedig egy kétszínű, vörös és fekete öltözéket, éles szabásvonallal.

Ketten haltak meg az Audiban - fotók

Ketten haltak meg az Audiban - fotók

Rendőri helyszínelés az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető oldalán, Enese közelében, ahol szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi 2017. május 18-án. A balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült.

 Ilyen egy alulkormányzott autó - videó

Ilyen egy alulkormányzott autó - videó

A videóban sínre hajtó autó pontosan illusztrálja azt, hogy mi is az alulkormányzottság. Az autó a kelleténél kevésbé fordul, nagyobb ívre törekszik, mint amit a sofőr elvár.

Íme, a világ 10 leggyorsabb autója - árakkal

Íme, a világ 10 leggyorsabb autója - árakkal

1

Míg a legtöbb ember csak álmodik arról, hogy a világ leggyorsabb kocsiját birtokolja, vannak olyan autógyártók, akik mindent megtesznek azért, hogy elérjék a legnagyobb sebességet kívánó vásárlókat is. Lássuk a 2012-es év leggyorsabb autóit, és persze az árakat, mert 300 kilométer/óra fölött többe kerülhet egy kilométer/órányi sebesség, mint több egyszerű autó.