Világbajnoki futamot nyert a BMW C evolution

Világbajnoki futamot nyert a BMW C evolution

Győzelmet aratott a BMW C evolution a kölni Nemzetközi Motorkerékpár, Robogó és Kerékpár kiállításon (INTERMOT) megrendezett Elektromos Robogó Világbajnoki sorozat október 7-i futamán.

Életveszélyes motorlopás

A tulajdonos szeme láttára loptak el egy motorkerékpárt vasárnap a magyarországi Tatabányán, a férfinak kétszer is veszélybe került az élete, amikor megpróbálta megakadályozni a bűncselekményt; később kiderült, hogy a teherutó is lopott volt.

Magyar díjazott a BMW GS Trophy-n

Magyar díjazott a BMW GS Trophy-n

Lengyel versenyzők képviselik a közép-kelet-európai régiót a BMW Motorrad GS Trophy 2012-es világdöntőjén, de Majer Viktor különdíjat nyert a BMW Motorrad GS Trophy 2012 válogatóján.

Minden, amit az új BMW HP4-ről tudni kell

Minden, amit az új BMW HP4-ről tudni kell

BMW HP4 modelljével a BMW Motorrad bemutatja az 1000 köbcentiméteres kategóriában valaha készült legkönnyebb négyhengeres szupersport-motorkerékpárt. A BMW S 1000 RR – vagy röviden csupán „az RR” – alapjaira épülő új sportmodell teljesítménye 142 kW (193 LE), miközben saját tömege a verseny-blokkolásgátló berendezéssel és 90 százalékig feltöltött üzemanyag-tartállyal mindössze 199 kilogramm (száraz tömege verseny ABS-szel: 169 kg).

Mit tud a BMW C evolution?

Mit tud a BMW C evolution?

Jelentős átalakuláson mennek keresztül az egyéni igényekre szabott mobilitással szemben támasztott elvárások, legfőképpen, ami a sűrűn lakott nagyvárosok és azok vonzáskörzeteinek közlekedését illeti. Ezen elvárások sorában a fenntarthatóság az egyik legfontosabb. Egyre sűrűbb forgalom, folyamatosan dráguló üzemanyagok, mind szigorúbb CO2-kibocsátási előírások a belvárosi részeken – ezek a jövő új kihívásai.

Top 6 fura motor a jövőből

Top 6 fura motor a jövőből

A jövő izgalmas meglepetéseket tartogat. Az elektromos-, hidrogénmeghajtású járművek már nem dobnak fel senkit, de mit szólnak az emberi ürülékkel hajtott járgányhoz? Íme, néhány furcsa és látványos futurisztikus megoldás a közlekedésre.

A mopedeseknek is kötelező lesz a hajtási

A mopedeseknek is kötelező lesz a hajtási

A kormány úgy határozott, hogy a jövő évtől a mopedeseket is kötelezi arra, hogy letegyék a vizsgát hajtási jogosítványra. A törvénytervezetet a parlamentnek is jóvá kell hagynia.

Az istennő motorja - fotó /16+/

Az istennő motorja - fotó /16+/

Tiszta motor fél egészség - tartja a székely mondás. Egy jó mosás után az idomokat legjobb friss bőrrel simogatva megszárítani. Mancika is ezt teszi. Szárad is a moci rendesen!

A legszexibb nindzsa - fotó /16+/

A legszexibb nindzsa - fotó /16+/

A Kawasaki ZX-9R dögös motor, de a szőke nindzsa veszélyesebb nála. Idomai hasonlók, belegondolni is húzós, milyen lehet a naked változat!

Milliók bukhatják el a dízelautójukat

Milliók bukhatják el a dízelautójukat

Bevonnák azoknak a dízelbotrányban érintett dízelautóknak a forgalmi engedélyét, amelyeket tulajdonosa nem vet alá az előírt átalakításnak - számolt be a Focus Online hírportál a német gépjármű-felügyelet, a Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) belső dokumentumaira hivatkozva.

Hárman haltak meg a Mercedesben - sokkoló fotók

Hárman haltak meg a Mercedesben - sokkoló fotók

Összetört Mercedes kisbusz Biharkeresztes közelében a 42. számú főútvonalon, ahol a bolgár rendszámú kisbusz belerohant egy lengyel kamionba 2017. július 25-én. A balesetben a kisbusz utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, hatan súlyosan, életveszélyesen megsérültek.

Változik a KRESZ

Változik a KRESZ

A jövőben egy álló gyermekszállító busz mellett legfeljebb 30 kilométeres óránkénti sebességgel haladhatnának el a járművek, és ez a sebesség lenne kötelező ott is, ahol gyermekek léphetnek az úttestre - ezt is tartalmazza a közúti közlekedés szabályait (KRESZ) módosító kormányrendelet tervezete, amely a kormány honlapján jelent meg.