Súlyosan megsérült egy motoros Budapesten

Egy motorossal ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután a főváros XIV. kerületében az Öv és Vízakna utca kereszteződésében - közölte az MTI-vel az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

Életveszélyes motorozni a befagyott Maroson

Életveszélyes lehet a motorozás a befagyott Maroson – közölte a Maros Vízügyi Igazgatóság sajtószóvivője. A jelenlegi jogszabályok nem rendelkeznek arról, hogy a befagyott folyókon, tavakon mit nem szabad tenni.

1
A nap álomverdája: Dodge Tomahawk

A nap álomverdája: Dodge Tomahawk

A Dodge Tomahawk egy utcai használatra alkalmatlan tanulmány-motorkerékpár, melyet a Dodge fejlesztett ki, és 2003-ban az Észak-Amerikai Nemzetközi Autóshow-n mutatták be.

299 kilométer/órával Romániában - videó

299 kilométer/órával Romániában - videó

Majdnem 300 kilométer/órás sebességig gyorsít a motoros a román országúton. Ez már önmagában életveszélyes, de szerencséje van a fickónak, mert sikerül lelassítania, hogy ne hajtson neki az előtte áthaladó utánfutós traktornak.

Hihetetlen motoros száguldás - videó

Hihetetlen motoros száguldás - videó

Sok baleset történik az írországi utcai motoros versenyen, de versenyzőben nincs hiány. A videót azoknak ajánljuk, akik körmüket rágják egy Forma-1-es futamnál.

Robogón menekült a bankrabló

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség a balatonedericsi bankfiók kirablása miatt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Kötelező lehet az ABS a motorokon

Kötelező lehet az ABS a motorokon

Kötelezővé tehetik az Európai Unióban, hogy 2016-tól csak olyan motorkerékpárokat és quadokat lehet majd forgalomba hozni, amelyeket blokkolásgátló rendszerrel (ABS) látnak el - szavazta meg nagy többséggel az erről szóló javaslatot az Európai Parlament.

Új bokszert mutat be a BMW

Új bokszert mutat be a BMW

„A BMW Motorrad fennállásának 90. évfordulója alkalmából a BMW Motorrad egy léghűtéses, bokszer motorblokkal felszerelt új modellt mutat be 2013-ban” – jelentette be Stephan Schaller, a BMW Motorrad elnöke a milánói EICMA nemzetközi motorkerékpár kiállításon.

BMW motor a Bimotában

BMW motor a Bimotában

A BMW S 1000 RR motorblokkjával szerelik fel a Bimota új, négyhengeres modelljét. Az olasz motorkerékpár gyár új, egyelőre koncepciómodelljét a kedden kezdődő motorkerékpár kiállításon (EICMA) mutatják be Milánóban.

Max Biaggi befejezi

Max Biaggi befejezi

Bejelentette visszavonulását szerdán a 41 éves Max Biaggi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának háromszoros győztese, aki az idén - 2010 után másodszor is - Superbike-vb-t nyert.

A nap álom motorja: Mimosa

A nap álom motorja: Mimosa

Amikor a 2008-as EICMA motorkiállításon a BMW Motorrad bemutatta saját Lo Rider koncepció gépét mindenki egyetértett abban, hogy egy erőteljes cruiser megjelenhet a folyamatosan bővülő modellpalettán. Bár ez a motor még mindig nem az, viszont ez a „Mimosa” néven ismert, csodálatos egyedi BMW igazán vonzza a tekintetet.

Összegyűrte az autót a mozdony - drámai fotók

Összegyűrte az autót a mozdony - drámai fotók

Összeroncsolódott személyautót emelnek le a vasúti sínekről a Vas megyei Nagysimonyi belterületén, ahol a gépjármű személyvonattal ütközött össze 2018. február 19-én. A balesetben egy ember meghalt.

Halálos baleset a hóesésben - drámai fotók

Halálos baleset a hóesésben - drámai fotók

Összetört gépjárművek a főváros XXII. kerületében, a Nagytétényi úton, ahol két személyautó összeütközött 2018. február 13-án. Az egyik gépjárműbe egy fiatal férfi beszorult, a tűzoltók szabadították ki, de már nem sikerült rajta segíteni, a helyszínen meghalt.