Autóra lőttek Budapesten

Több lövést adott le egy ismeretlen keddre virradó éjszaka a főváros XVII. kerületében, egy Pesti úti társasház előtt parkoló autóra - értesült az MTI.

Szmog Debrecenben - fotó

Szmog Debrecenben - fotó

Járművek közlekednek a Derék utcán Debrecenben 2014. február 4-én. A magas szálló por koncentráció miatt öt észak-kelet-magyarországi településen minősítette veszélyesnek a levegőt az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) február 2-án.

67 557 új kocsit helyeztek forgalomba Magyarországon

67 557 új kocsit helyeztek forgalomba Magyarországon

Tavaly összesen 67 557 személygépjárművet és kishaszonjárművet helyeztek forgalomba Magyarországon, csaknem 3600-zal - 5,6 százalékkal - többet mint 2012-ben - derül ki a Datahouse Kft. adataiból, amelyeket csütörtökön juttatott el az MTI-nek.

Csőtörés Csepelen - fotók

Csőtörés Csepelen - fotók

Vízben áll Csepelen a Kiss János altábornagy utca és a Kossuth Lajos utca közötti füves parkoló terület, valamint a környező utcák, mert eltört egy 150 milliméteres víznyomócső 2013. december 23-án, emiatt csaknem 500 ember otthonában nem lesz ivóvíz várhatóan estig.

Paul Walker a legkeresettebb név

Paul Walker a legkeresettebb név

Világviszonylatban a Dél-afrikai Köztársaság december 5-én elhunyt első fekete bőrű elnöke, Nelson Mandela polgárjogi harcos, Magyarországon pedig a hátom hete autóbaleset áldozatává vált Paul Walker amerikai filmcsillag vezeti a Google 2013-as keresési listáját.

Nyolcvanéves a budapesti troli - fotó

Nyolcvanéves a budapesti troli - fotó

Feldíszített ZIU-9 és Ikarus 260-T típusú trolibuszok az Arany János utcai végállomáson 2013. december 15-én. Nyolcvan éve, 1933. december 16-án indult el az első troli Budapesten. Az évforduló alkalmából a BKV ünnepi járatot közlekedtetett az első fővárosi trolivonalon.

Audit kapott a legjobb magyar úszónő

Audit kapott a legjobb magyar úszónő

Az Audi első ízben támogat egyéni sportolót. Hosszú Katinka, az egyik legkiválóbb magyar sportoló, többszörös világ- és Európa-bajnok úszó december 6-án vette át új autóját, egy 122 lóerős 1.4 TFSI gleccserfehér metál Audi A3-at az Audi Centrum Budapest márkakereskedésben.

Drágul a gázolaj

Drágul a gázolaj

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik.

Leszorították és kirabolták a furgonost - fotó

Leszorították és kirabolták a furgonost - fotó

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére 2013. november 28-án 12 óra 30 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján a sértett Románd irányából Gic felé haladt munkáltatója tehergépkocsijával, mikor a romándi tó térségében egy személygépkocsi az útról leszorította.

Kiesett egy Volvo busz kereke Budapesten

Kiesett a hátsó kereke egy utasokat szállító Volvo Alfa Localo típusú busznak Budapesten, a balesetben senki nem sérült meg, de a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alvállalkozója minden buszát átvizsgálta az éjjel az eset miatt.

Mém lett a belügyi SMS

Mém lett a belügyi SMS

A Lánglovagok.hu tűzoltóportálon megjelent vélemény szerint balul sült el a belügyi SMS. A szakmailag több szempontból is megkérdőjelezhető SMS küldésével a Belügyminisztérium a közvélemény előtt nevetségessé tette magát.

Meghízott a Volkswagen új terepjárója

Meghízott a Volkswagen új terepjárója

A Volkswagen már egyszer megjárta Amerikában, az egyterű Routan nem volt nagy siker. Ezúttal a Tiguan és a Touareg közé pozicionált hétszemélyes nagy szabadidő-autóval támad az Újvilágban.