Fokozott ellenőrzés a magyar-román határ térségében

A közúti közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedés biztonságát veszélyeztető jogsértések elkövetőinek felderítése és az illegális migráció megelőzése és megakadályozása érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége közös, fokozott ellenőrzést tart január 19-én és 20-án.

Havazás, hófúvás Erdélyben

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint havazásra, hófúvásra számíthatunk csütörtök, január 19., 13 óra és péntek, január 20., 13 óra között több erdélyi megyében.

Videó Selymes Tibor súlyos balesetéről

Videó Selymes Tibor súlyos balesetéről

Négy katona sérült meg abban a balesetben, amely Brassó megyében történt vasárnap reggel. A korábbi román válogatott Selymes Tibor autója, amelyet egy 33 éves nő vezetett, a nagy sebesség miatt belerohant a katonák Hyundai típusú autójába. Az autóban tartózkodó futballista nem sérült meg.

Íme, Selymes Tibor összetört BMW-je

Íme, Selymes Tibor összetört BMW-je

Meglátogatta a kórházban a négy sérült katonát Selymes Tibor volt román válogatott focista. A katonák akkor sérültek meg, amikor a fociedző BMW-je a bázisukra visszatérő egyenruhások Hyundai Accentjébe csapódott.

Ketten haltak meg a Fiatban - fotó

Ketten haltak meg a Fiatban - fotó

Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínelnek rendőrök az Üllői út és a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út kereszteződésének közelében 2017. szeptember 17-én, miután a Fiat Linea oszlopnak ütközött. Két ember a helyszínen meghalt, egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Halálos baleset Soroksárnál - fotók

Halálos baleset Soroksárnál - fotók

Rendőr helyszínel egy összetört, árokba borult kisbusz mellett az M5-ös autópálya 19-es kilométerénél 2017. szeptember 15-én, miután a jármű összeütközött egy másik kisbusszal. A balesetben egy ember meghalt.

Infiniti QX70 teszt

Infiniti QX70 teszt

Az Infiniti legnépszerűbb európai modellje, az ikonikus FX50 QX70-re keresztelt változata 2012-ben újult meg. V8-as motorja csodás.

Halálos baleset Hernádnál - fotók

Halálos baleset Hernádnál - fotók

Összetört személygépkocsi Hernád közelében, az M5-ös autópálya melletti árokban 2017. augusztus 16-án. A balesetben egy ember életét vesztette, ketten megsérültek.