BKV: a nappali járatok 16 óra körül indulnak utoljára Budapesten

A BKV-járatok reggel és napközben szombati menetrend szerint közlekednek, a nappali járatok délután 4 óra körül indulnak a végállomásokról, ezután a fővárosban csak éjszakai járatokkal, illetve a nagykörúton a 6-os villamossal lehet utazni; változik a közösségi közlekedés menetrendje a karácsonyi ünnepek alatt is.

Mindenki jól jár a szuperradarral

Mindenki jól jár a szuperradarral

Csaknem 240 ezer eurónyi bírságot róttak ki néhány hét alatt egy új típusú varsói traffipax működése nyomán, amelyet a lengyel főváros egyik forgalmas kereszteződésénél állítottak fel.

Ketten haltak meg az Audiban - fotók

Ketten haltak meg az Audiban - fotók

Rendőri helyszínelés az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető oldalán, Enese közelében, ahol szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi 2017. május 18-án. A balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült.

BMW-s halt meg az M5-ösön - drámai fotók

BMW-s halt meg az M5-ösön - drámai fotók

Összeroncsolódott autó az árokban az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényénél 2017. március 11-én. Az eddigi információk szerint a személyautó sofőrje elvesztette uralmát a gépjárműve felett, az autó többször megpördült, lesodródott az útról, a vezető meghalt.

Ráborult a Suzukija, meghalt - fotók

Ráborult a Suzukija, meghalt - fotók

Rendőrök helyszínelnek árokba borult személyautó mellett a Pest megyei Versegen, a Fő úton 2017. április 7-én. A gépjárművet egy idősebb férfi vezette, akire ráborult az autó, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.