Sportkocsikkal köröztek a Paul Walker tiszteletére Los Angeles mellett rendezett megemlékezésen, ahol csaknem ötezres tömeg gyászolta a Halálos Iramban-filmek közelmúltban elhunyt sztárját.

A közösségi média csatornáin szervezett, Santa Clarita kertvárosban tartott megemlékezésen többségében Walker rajongói, barátai és az autózás szerelmesei vettek részt. A gyászolók virágokat, gyertyákat és koszorúkat helyeztek el az autóbalesetben elhunyt színész emlékére felállított kegyhelyen.

A megemlékezésre nagyteljesítményű sportkocsival érkező rajongók látványos tiszteletkörökkel zárták a felvonulást.

A 40 éves Walker és barátja, a 38 éves Roger Rodas december 2-án vesztette életét a kaliforniai Santa Claritában, miután az őket szállító 2005-ös Porsche Carrera GT lámpaoszlopnak ütközött és kigyulladt. Az autó szakemberek szerint nehezen kormányozható. A gépkocsit az autóversenyző és autószalon-tulajdonos Rodas vezette.


A színész egy jótékonysági rendezvényen vett részt a baleset előtt, az autóshow bevételét a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak megsegítésére ajánlották fel. Paul Walker 2010 januárjában alapította Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezetét, amely a természeti katasztrófák károsultjainak nyújt segítséget.