A Ferrari hagyományos, szezonzáró eseményén, az idén december 1-jén és 2-án, a valenciai Ricardo Tormo de Cheste versenypályán megrendezett Ferrari World Finals rendezvényen Fernando Alonso, a Ferrari pilótája átvett a Lanciától egy 239 lóerős Thema Executive 3.0 V6 dízel gépkocsit.


A márka új globális zászlóshajóját néhány exkluzív stíluselem különbözteti meg a hétköznapi kivitelektől: ilyenek a két színnel kárpitozott bőrülések, a fűthető bőr kormánykerék, a Poltrona Frau bőrrel burkolt műszerfal, vagy a középkonzolon és az ajtópaneleken elhelyezett, kiváló minőségű, valódi fabetétek.

A króm elemekkel díszített, az utastér LED világításával jól harmonizáló, zafírkék megvilágítású műszerfalon megtalálható a UConnect Touch rendszer, a Lancia 8,4 hüvelykes érintőképernyővel felvértezett telematikai berendezése. A modell bőséges felszerelése többek között Garmin navigációs rendszert, SD-kártyaolvasót (MP3/WMA kompatibilis), iPod vezérlésére is alkalmas USB-csatlakozót, DVD-lejátszót, valamint kétzónás klímaberendezést tartalmaz.