Július első napjaiban 26. születésnapja előestéjén az Infiniti teljesítményigazgatója átvette a legújabb cégautóját, egy Infiniti FX Vettel Editiont.

A nagyteljesítményű limitált SUV-ból - amelynek a fejlesztésére közvetlen hatással volt a háromszoros világbajnok - 150 darab készült. Vettel a 001-es számút vehette át svájci otthonában. Az FX Vettel Edition a legerősebb modell az Infiniti kínálatában, és a 2012-es Festival of Speed alkalmával debütált Goodwoodban, ahol maga Vettel vezette fel a helyszín hírhedt dombjára. Ez a projekt Sebastian Vettel egyre erősödő részvételét jelezte az Infiniti utcai autóinak a fejlesztésében, amely végül a teljesítményigazgatói kinevezéséhez vezetett 2013 áprilisában.

Ebben a szerepében azóta számos fejlesztésben és összehasonlító tesztvezetésen, valamint mérnöki találkozókon vett részt az Infiniti csapatával világszerte. A teljesen új Infiniti Q50 sportszedán kormányzási- és fékbeállításaira pedig közvetlen hatással volt. Az Infiniti FX Vettel Edition megvásárolható Nyugat-Európában, a Közel-Keleten és Oroszországban is.