Magyarország egyik legrégebbi autós magazinja, a Sport Auto az október 1-jén megjelent, 16 oldallal bővebb lapszámával és facebookos játékokkal ünnepli huszadik születésnapját!

A főként lóerőgazdag sport-, egyébként pedig prémiumautókra specializálódott magazin 1992 októberében jelent meg először, akkor még hatvan oldalon. Az oldalszám időközben 68 oldalra nőtt.

A tartalom gyakorlatilag alig, a külalak néha-néha felfrissült a két évtized alatt, tehát a lényeg memaradt: az állandóan szép és egyedi képekkel illusztrált, a világ vezető sportautóiról szóló szórakoztató, egyben informatív szövegekkel megírt lap mindig a hónap elején jelenik meg országszerte az újságárusoknál. A jubileumi szám mégis több lett ennél, 84 oldalas. A megnövelt terjedelemben gigantikus összeállítást közölnek az elmúlt 20 esztendő legjellemzőbb sportautóiról és egyéb kiemelkedő eseményeiről, miközben a megszokott rovatok is megtalálhatók az októberi Sport Auto-ban: bemutatók, tesztek, tuningok, poszter, összehasonlítások, hírek, Forma–1, WRC... Mindez a laptól megszokott exkluzív minőségben.

A jubileummal egy időben a Facebookon (facebook.com/sportauto) nyereményjátékokat is indítanak a szerkesztők, amelybe bárki bekapcsolódhat; még az újság sem feltétlenül szükséges hozzá.

Az ezúttal 84 oldalon megjelent jubileumi Sport Auto magazin október 1-jétől kapható az újságárusoknál.