1 / 3

Vilner Bentley Continental GT Design Project

  • Vilner Bentley Continental GT Design Project
  • Vilner Bentley Continental GT Design Project
  • Vilner Bentley Continental GT Design Project
Kép nagyítása
Előző
Következő
Vilner Bentley Continental GT Design Project

HOZZÁSZÓLÁSOK

Bejelentkezve mint (Kijelentkezés)
Jelentkezz be Facebook segítségével a hozzászólás elküldéséhez
Kapcsolódó anyagok

Robbanószerkezetet vizsgálnak a Bartók Bélán - fotók

Robbanószerkezetet vizsgálnak a Bartók Bélán - fotók Tűzszerész dolgozik egy robbanószerkezetnek látszó tárgynál a Bartók Béla úton egy villamosmegállóban, amelyet egy férfinél találtak 2013. október 13-án. A megállóban lévő férfihez mentőt hívtak, akik értesítették a tűzszerészeket. A tűzszerészek megállapították, hogy a tárgy nem robbanószerkezet volt.

Nem traffipax az Alkotás utcai kamera

Nem traffipax az Alkotás utcai kamera Több internetes portálon, így közösségi oldalakon is terjed egy fotó, amely a Budapest XII. kerületben az Alkotás úton készült, és amely szerint az egyik épület előtetőjére egy kamerát szereltek fel. A fotót közreadó szerint a kamera egy traffipax készülék. A híresztelés alaptalan városi legenda.

Így oltották az égő kamiont - fotók

Így oltották az égő kamiont - fotók Tűzoltók dolgoznak egy kigyullad kamion oltásán az M5-ös autópálya 71-es kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon május 2-án. Személyi sérülés nem történt, a kamionban tartózkodó két ember időben elhagyta a járművet.

Májustól változik a KRESZ

Májustól változik a KRESZ Májustól a gyermekek védelmében több ponton is módosul a KRESZ - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel. A tárca kiemelte: a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent új szabályok komoly visszatartó erőt jelentő szankciókat is lehetővé tesznek.

Ezt láttad már?

BMW 850i

BMW 850i