4 / 4

Skoda Superb

  • Skoda Superb
  • Skoda Superb
  • Skoda Superb
  • Skoda Superb
Kép nagyítása
Előző
Következő
Skoda Superb
Címkék:
Skoda Superb

HOZZÁSZÓLÁSOK

Bejelentkezve mint (Kijelentkezés)
Jelentkezz be Facebook segítségével a hozzászólás elküldéséhez
Kapcsolódó anyagok

Óbudán halt meg az audis - sokkoló fotó

Óbudán halt meg az audis - sokkoló fotó Összeroncsolódott Audi A6 Avant személyautó a főváros III. kerületében, a Váradi utca és Bécsi út kereszteződésénél 2015. augusztus 30-án kora hajnalban.

Suzuki halálos balesete - fotók

Suzuki halálos balesete - fotók Összetört Suzuki Swift a 84-es út sárvári szakaszán, ahol egy kamion összeütközött a személygépkocsival 2015. március 30-án. Az autó vezetője a helyszínen meghalt.

Skoda halálos balesete - fotók

Skoda halálos balesete - fotók Fának csapódott, összetört személygépkocsi Szentes és Hódmezővásárhely között 2015. március 22-én éjjel. A balesetben az autó vezetője életét vesztette.

Halálos vonatbaleset Szolnokon - fotók

Halálos vonatbaleset Szolnokon - fotók Baleset helyszíne Szolnokon egy vasúti átjárónál 2015. március 7-én, ahol egy személyautó gyorsvonattal ütközött. Az autóban egy ember életét vesztette, a vonaton utazó 41 utas közül nem sérült meg senki. A Mávinform tájékoztatása szerint a fénysorompó működött, tilos jelzést mutatott.

Volkswagen Passat halálos balesete - fotók

Volkswagen Passat halálos balesete - fotók Baleset helyszíne 2015. február 23-án a 47-es úton Debrecen közelében, ahol egy személygépkocsi az út menti lámpaoszlopnak ütközött. A balesetben az autót vezető nő a helyszínen meghalt.

Ezt láttad már?

BMW 850i

BMW 850i