1 / 5

DS 4, DS 4 Crossback

  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
  • DS 4
Kép nagyítása
Előző
Következő
DS 4
Címkék:
Citroën, DS 4

HOZZÁSZÓLÁSOK

Bejelentkezve mint (Kijelentkezés)
Jelentkezz be Facebook segítségével a hozzászólás elküldéséhez
Kapcsolódó anyagok

Bennégett a sofőr - fotók

Bennégett a sofőr - fotók Kiégett gépjárművek az M2-es autóút fóti szakaszán, ahol cseppfolyós nitrogént szállító tartályautó és egy személyautó rohant egymásba 2016. január 10-én. A balesetben mindkét jármű kigyulladt, a személyautóban egy ember bennégett, a tartálykocsi sofőrjét sokkos állapotban ápolják. Az első jelentések szerint a tartály nem sérült meg, de minden eshetőségre felkészülve 100 méteres sugarú biztonsági zónát jelöltek ki.

Vonattal ütközött a Suzuki, a sofőr meghalt - fotók

Vonattal ütközött a Suzuki, a sofőr meghalt - fotók Vonattal ütközött, összetört személygépkocsi Kecskeméten 2015. december 17-én. A Budapest felől Szeged felé tartó vonat eddig tisztázatlan körülmények között, a Vaspálya utcai vasúti átjáróban ütközött össze az autóval. A balesetben a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Frontális ütközés Mendénél - fotók

Frontális ütközés Mendénél - fotók Frontális ütközésben összetört személygépkocsik a 31-es főúton, Mende közelében 2015. december 14-én. A balesetben négyen súlyosan megsérültek, közöttük egy gyerek.

Baleset Hévízgyörkön - fotók

Baleset Hévízgyörkön - fotók Összetört személygépkocsi Hévízgyörkön, az M3-as autópálya felüljárójánál, miután a jármű összeütközött egy terepjáróval, majd a felüljáró melletti töltés aljára borult 2015. november 29-én. A balesetben ketten sérültek meg.

Volkswagen halálos balesete - fotók

Volkswagen halálos balesete - fotók Összetört gépjárművek a Szarvas és Nagyszénás közötti 4404-es úton, ahol egy személyautó és egy terepjáró összeütközött 2015. november 13-án. A balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

Ezt láttad már?

BMW 850i

BMW 850i