1 / 8

Cadillac CTS-V

 
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
  • Cadillac CTS-V
 
Kép nagyítása
Előző
Következő
Cadillac CTS-V
Címkék:
Cadillac CTS-V

HOZZÁSZÓLÁSOK (1)

Bejelentkezve mint (Kijelentkezés)
Jelentkezz be Facebook segítségével a hozzászólás elküldéséhez
Ilona Radicsne2015. január 3. 20:18
Ez igen itt kezdödnek a kocsik? Ez igen? Itt kezdödnek a kocsik?
 
Kapcsolódó anyagok

Ketten haltak meg a Renault-ban - sokkoló fotók

Ketten haltak meg a Renault-ban - sokkoló fotók Baleset helyszíne Lébénynél, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, ahol ketten meghaltak, amikor személyautó, kisteherautó és autóbusz ütközött 2015. január 28-án.

Meghalt az opeles - sokkoló fotó

Meghalt az opeles - sokkoló fotó Baleset helyszíne az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, az ócsai lehajtó közelében 2015. január 25-én, ahol lesodródott és fának ütközött egy személyautó. A járműben egy ember utazott, az elsődleges információk szerint a sofőr vezetés közben rosszul lett, halálát feltehetően nem a baleset okozta.

Lefújta a buszt az útról a szél - fotók

Lefújta a buszt az útról a szél - fotók A Somló Volán Veszprémből Tapolcára tartó, a 77-es főútról lesodródott járatának műszaki mentésén dolgoznak Tótvázsony közelében 2015. január 25-én. A buszt az erős szél tolta le az útról. Csak egy utas szenvedett könnyebb sérülést.

Romániában kötelező lesz a gyerekülés használata

Romániában kötelező lesz a gyerekülés használata Romániában február 15-től lépnek életbe a közúti közlekedés új szabályai, amelyek szerint már csak gyerekülésben lehet szállítani a 135 centiméternél alacsonyabb gyermekeket – figyelmeztetett csütörtökön a Romániai Országos Rendőr-felügyelőség (IGPR).

Suzuki halálos balesete a 4-esen - fotók

Suzuki halálos balesete a 4-esen - fotók Baleset helyszíne a 4-es főút Cegléd és Ceglédbercel közötti szakaszán 2015. január 10-én, ahol négy autó ütközött. A 61-es kilométerszelvénynél történt balesetben egy ember meghalt.

Ezt láttad már?

BMW 850i

BMW 850i