1 / 4

Audi SQ5

  • Audi SQ5
  • Audi SQ5
  • Audi SQ5
  • Audi SQ5
Kép nagyítása
Előző
Következő
Audi SQ5
Címkék:
Audi SQ5

HOZZÁSZÓLÁSOK

Bejelentkezve mint (Kijelentkezés)
Jelentkezz be Facebook segítségével a hozzászólás elküldéséhez
Kapcsolódó anyagok

Óriási VW-visszahívás Kínában

Óriási VW-visszahívás Kínában A Volkswagen AG és két kínai leánycége, a FAW-Volkswagen és a SAIC Volkswagen összesen 4,86 millió, Takata-légzsákkal felszerelt autót hív vissza felülvizsgálatra a jövő márciustól 2019 elejéig tartó időszakban - jelentette be az illetékes kínai hatóság.

Kevesebb dízelautót vesznek a németek

Kevesebb dízelautót vesznek a németek A vásárlók kezdik kerülni a dízelautókat Németországban a szövetségi járműnyilvántartó hivatal, a Kraftfahrt-Bundesamt a napokban közzétett júliusi forgalomba helyezési adatai szerint.

Audi halálos balesete az M5-ösön - fotók

Audi halálos balesete az M5-ösön - fotók Ütközésben összetört személygépkocsik az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében 2017. július 28-án. A Szeged felé vezető oldalon történt balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

Rengeteg autót hív vissza a Toyota

Rengeteg autót hív vissza a Toyota Közel hárommillió autót - ebből 350 ezret Európában - hív vissza a Toyota a Takata légzsákok meghibásodásának kockázata miatt.

Rendőr halt meg az M5-ösön - fotók

Rendőr halt meg az M5-ösön - fotók Rendőrök helyszínelnek összetört gépjárműveknél az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két személyautó és egy kamion ütközött össze 2017. február 13-án. A balesetben egy rendőr meghalt, egy pedig megsérült. Lapinformációk szerint a rendőrnő egy személyautó sofőrjét akarta igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is.

Ezt láttad már?

BMW 850i

BMW 850i