1 / 7

Alfa Romeo Giulietta

 
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Giulietta
 
Kép nagyítása
Előző
Következő
Alfa Romeo Giulietta

HOZZÁSZÓLÁSOK

Bejelentkezve mint (Kijelentkezés)
Jelentkezz be Facebook segítségével a hozzászólás elküldéséhez
Kapcsolódó anyagok

Rengeteg balesetet okozott a hó - fotók

Rengeteg balesetet okozott a hó - fotók Keresztbe fordultak, árokba csúsztak a járművek a hóval fedett, erős széllel sújtott megyékben. Zalában, Somogyban, Csongrádban számos helyszínen kellett az úttestet elhagyó autókhoz, kamionokhoz vonulni. Nem telt el az év utolsó hétfője sem tragédia nélkül, a 4-es úton két autó karambolozott, a balesetben két felnőtt meghalt, egy gyermek pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

1

Alfás balesete az Árpád hídon - fotók

Alfás balesete az Árpád hídon - fotók Összetört személyautó az Árpád hídon 2014. augusztus 4-én, ahol a Budáról Pestre tartó oldalon az Alfa Romeo szalagkorlátnak ütközött. A balesetben egy ember könnyebben sérült meg, őt a mentők kórházba vitték.

Veri az autókat az 1100 lóerős Scania

Veri az autókat az 1100 lóerős Scania Autósokkal csatázik a Qualisport a III. Gyulai Várfürdő Kupán, ahol a Scaniával – rivális kamion híján – a saját határait igyekszik feszegetni a Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László alkotta hármas.

Halálos baleset Pesterzsébeten - drámai képek

Halálos baleset Pesterzsébeten - drámai képek Tűzoltók és mentősök dolgoznak Budapest XX. kerületében a Szentlőrinci úton, az M5-ös autópálya felett átvezető Méta utcai felüljárónál 2014. június 2-án, ahol két autó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, egy másik megsérült.

Ezt láttad már?

BMW 850i

BMW 850i