Ráborult a Suzukija, meghalt - fotók

Ráborult a Suzukija, meghalt - fotók

Rendőrök helyszínelnek árokba borult személyautó mellett a Pest megyei Versegen, a Fő úton 2017. április 7-én. A gépjárművet egy idősebb férfi vezette, akire ráborult az autó, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Razzia lesz Pest megyében

Razzia lesz Pest megyében

Nemcsak az autósokat, hanem a kerékpárosokat és a gyalogosokat is kiemelten ellenőrzik Pest megye egész területén a rendőrök a héten – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Súlyos balesetek Pest megyében

Ismeretlen okból árokba hajtott egy kisbusz vasárnap hajnalban a 405-ös út 4-es kilométerénél Pest megyében, ketten megsérültek - közölte reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Íme, Pest megye legrosszabb útja - fotók

Íme, Pest megye legrosszabb útja - fotók

Kátyúk az Újszászt Abonnyal összekötő 3122-es számú úton május 29-én. Pest megye legrosszabb állapotú útszakaszán várhatóan szeptemberig tartó részleges, majd teljes útlezárás mellett felújítási munkákat végeznek. Az építkezés Abony belterületétől a megyehatárig 6,43 kilométeres szakaszt érint és 1,2 milliárd forintba kerül.

Balesetek Pest megyében

Karambolt jelentettek az M0-s autóútról, ezúttal a halásztelki csomópont közeléből. A 4-es főúton és Budakeszi közelében is több jármű csúszott meg a jeges burkolaton - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden kora este az MTI-vel. Korábban Gyál térségében történt két baleset az M0-son.

Útlezárások Pest megyében

A hófúvások miatt több útszakaszon is teljes útlezárás van Pest megyében - tájékoztatta a Magyar Közút szóvivője pénteken délután az MTI-t.

Két sószóró is árokba csúszott az ónos esőben

Ónos eső nehezíti a közlekedést Dobogókő, illetve Budakeszi környékén, de Pest megye többi részén is síkos utakra kell felkészülni. Dobogókőnél két sószóró gép is bajba került - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.

Veszélyes Pest megyében autózni

Egyelőre senki ne induljon útnak Pest megyében, mivel a térséget hamarosan eléri az ónos eső, különösen a Zsámbéki-medencében lehetnek fennakadások - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője vasárnap kora délután az MTI-vel.

Kilapította a kocsit a kamion - fotók

Kilapította a kocsit a kamion - fotók

Összeroncsolódott személyautót emelnek trélerre az M0-ás autóúton, a Dunaharasztival szemközti oldalon 2018. április 3-án, miután a jármű összeütközött egy tehergépkocsival. A balesetben egy ember meghalt.

Rekordévet zárt a szlovák Kia

Rekordévet zárt a szlovák Kia

Rekordévet zárt 2012-ben a Kia Motors Slovakia, vágtapolcai (Teplicka nad Váhom) üzemének gyártósorairól 2012-ben 292 ezer gépkocsi gördült le, 15 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte a vállalat.