Mentő karambolozott a III. kerületben - fotó

Mentő karambolozott a III. kerületben - fotó

Baleset helyszíne Budapesten, a III. kerületben, a Lajos utca és a Galagonya utca sarkán, ahol ketten megsérültek, amikor egy mentőautó és egy személyautó összeütközött 2014. június 27-én. A mentők később elláttak egy sérült gyalogost, akit egy motoros ütött el.

Motoros gázolt gyalogost Óbudán - fotó

Motoros gázolt gyalogost Óbudán - fotó

Baleset helyszíne Budapesten, a III. kerületi Lajos utcában, ahol egy motoros elgázolt egy gyalogost 2014. június 27-én. A sérültet a Lajos utca és a Galagonya utca sarkán karambolozó mentőautó munkatársai látták el.

Kislányt gázoltak Óbudán

Egy gyermeket gázoltak el szerda délután Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Halálos baleset Óbudán

Egy ember meghalt, amikor két kisteherautó karambolozott hétfő délelőtt a fővárosi Bécsi úton, Óbudán - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Halálos motorbaleset Óbudán

Halálos közúti közlekedési baleset történt Budapest III., Szépvölgyi út és a Virág Benedek út kereszteződésében

Kocsik is megsérültek az óbudai robbanásban - fotó

Kocsik is megsérültek az óbudai robbanásban - fotó

Elszállítanak egy sérült személygépkocsit egy robbanásban megsérült ház mellől Budapesten, a Tímár utcában 2013. augusztus 7-én. Egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor hajnalban egy robbanás következtében leomlott a Tímár utcában egy épület felső szintje.

Tolvaj volt az Óbudán meghalt motoros

Két lopásról már beismerő vallomást tett a múlt pénteken egy lopás utáni közlekedési balesetben elhunyt motorosnak a bűntársa - írta a rendőrség szerdán honlapján.

Halálos motorbaleset Óbudán - fotó

Halálos motorbaleset Óbudán - fotó

Motor és személyautó ütközött össze a fővárosban, a III. kerületi Kolosy téren péntek délután, a motor vezetője meghalt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

Milyen kocsival járt Jockey Ewing?

Milyen kocsival járt Jockey Ewing?

Nyolcvanegy éves korában elhunyt Larry Hagman, aki a Dallas című amerikai filmsorozatban a fondorlatos és gátlástalan Jockey Ewingot alakítva vált ismertté világszerte.

A legmegbízhatóbb egyterű kocsik

A legmegbízhatóbb egyterű kocsik

Az egyterűek között nem sikerült hazai versenyzőnek győznie a megbízhatósági listán, pedig van bőven jelentkező erre a címre. A pálmát mégis egy japán, a Mazda 5 vitte el. Az első ötben két francia van.