Daewoo és Skoda halálos ütközése - fotók

Daewoo és Skoda halálos ütközése - fotók

Rendőr helyszínel Hódmezővásárhely közelében, a 47-es úton, ahol két személyautó frontálisan karambolozott 2016. október 14-én. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Két ideggyógyász halt meg a berettyóújfalusi balesetben

Két ideggyógyász halt meg a berettyóújfalusi balesetben

A berettyóújfalui gróf Tisza István Kórház két ideggyógyász orvosa halt meg szombat délelőtt a 47-es úton történt közlekedési balesetben - erősítette meg az MTI információját Muraközi Zoltán, a kórház főigazgató főorvosa.

1
Meghaltak az orvosok - sokkoló fotók

Meghaltak az orvosok - sokkoló fotók

Baleset helyszíne a 47-es számú főúton Berettyóújfalu és Tépe között, ahol két teherautó és egy magyar rendszámú személyautó ütközött össze 2014. február 15-én. A balesetben a személyautó két utasa, egy 30 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen meghalt, az egyik kamion sofőrje a roncsok közé szorult és súlyosan megsérült.

Ketten meghaltak Berettyóújfalu közelében

Ketten meghaltak a 47-es számú főúton, amikor két román kamion és egy magyar rendszámú személyautó összeütközött Berettyóújfalu és Tépe között szombat délelőtt - tájékoztatta a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Durva frontális ütközés Sárándon - fotók

Durva frontális ütközés Sárándon - fotók

Megindult a forgalom délután a 47-es főút sárándi szakaszán, ahol egy baleseti helyszínelés miatt órákig teljes útzár volt - tájékoztatta Kovács Károly, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Baleset a 47-esen, négy sérült

Teljes útzár van a 47-es úton Köröstarcsa és Körösladány között, mert két gépkocsi összeütközött, a helyszínelés tart - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője péntek délben az MTI-t.

Frontális ütközés Orosházánál

Teljes útzár van a 47-es főúton Orosháza és Csorvás között, mert két autó frontálisan ütközött reggel - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Baleset a 47-esen

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 47-es számú főúton a hosszúpályi leágazástól kb. 100 méterre Mikepércs irányába.

Durva Dacia Duster

Durva Dacia Duster

1

A német Elia ismét kezelésbe vette a Dacia Dustert. Az eredmény sokkoló.

Milyen a használt autó kínálat Romániában?

Milyen a használt autó kínálat Romániában?

Okányi Attila, az autovit.ro vezérigazgatója szerint a román autópiacot nem lehet egy napon emlegetni a Nyugat-Európaival. Nagy különbségek vannak a nyugati autópiacok és a romániai között: más-mús volumenű, nagyságú piacról van szó, de a vásárlóerő és a környezetszennyezési adó megléte is nagyban befolyásolja a piacot.

Íme, a világ 10 leggyorsabb autója - árakkal

Íme, a világ 10 leggyorsabb autója - árakkal

1

Míg a legtöbb ember csak álmodik arról, hogy a világ leggyorsabb kocsiját birtokolja, vannak olyan autógyártók, akik mindent megtesznek azért, hogy elérjék a legnagyobb sebességet kívánó vásárlókat is. Lássuk a 2012-es év leggyorsabb autóit, és persze az árakat, mert 300 kilométer/óra fölött többe kerülhet egy kilométer/órányi sebesség, mint több egyszerű autó.