Halálos baleset Tatabányánál - fotó

Halálos baleset Tatabányánál - fotó

Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott személyautó mellett Tatabányán 2016. augusztus 1-jén. Az autó vezetője a forgalommal szemben kanyarodott le az 1-es főútról, majd - hogy elkerülje a frontális ütközést egy teherautóval - félrerántotta a kormányt, és egy fának ütközött. Utasa belehalt súlyos sérüléseibe.

Négy halott Bicskénél - fotók

Négy halott Bicskénél - fotók

Ütközésben összetört, kiégett személygépkocsik az 1-es főúton, Bicskénél, az M1-es autópálya lehajtójának közelében 2015. december 15-én. Az elsődleges információi szerint a balesetben négyen meghaltak.

Megindultak a kamionok az 1-esen

A rendőrség az 1-es számú főútra tereli a kamionokat az autópályáról a 94-es km szelvénynél. Győrig rendőri felvezetéssel közlekednek tovább, ahol visszatérhetnek az M1-es autópályára és folytathatják útjukat Ausztria felé.

Járható az M7-es és az 1-es út

A rendőrség megnyitotta az M7 autópályát, így az M7 autópálya mindkét irányban teljes szakaszon járható. Járható továbbá az 1. számú főút teljes szakasza is - adta hírül a rendőrség.

A hidrografika az új tuningtrend

A hidrografika az új tuningtrend

12

A fólia-korszaknak lassan leáldozott a napja. Bemutatjuk a trendi és mégis egyszerű tuningtechnikát, a hidrografikát.

Trabant és Skoda ütközött - fotók

Trabant és Skoda ütközött - fotók

Helyszínelők dolgoznak 2015. november 18-án a 3-as úton, Szikszó és Aszaló között, ahol két személygépjármű ütközött. A balesetben két ember súlyosan megsérült.