Péntek reggel előzésnél cementszállító nyerges szerelvénynek ütközött egy személygépkocsi a 4-es főúton Nyírtassnál, majd az árokba vágódott.

Péntek reggel egy cementszállító Scania nyerges szerelvény közlekedett a 4-es főúton Nyírtass felől Ajak irányába. A 306-307-es km.szelvényben a vezető az előtte lassan haladó svájci rendszámú Chevrolet előzésébe kezdett. A személygépkocsi szintén előzni akarta az előtte haladót, de ezt akkor akarta megtenni, amikor már mellette volt a Scania.

© fotó: szabolcsvonulas.hu

A Chevrolet a Scania jobb oldalának ütközött, a vizes úttesten megperdült, majd a hátuljával a bal oldali árokba vágódott. A balesetben személyi sérülés nem történt, a kiérkező kisvárdai mentőknek nem akadt munkájuk.

A nyírtassi polgárőrök segítettek a rendőröknek a forgalomirányításban és a személygépkocsi árokból való kihúzásának idején az útlezárásban. A kisvárdai rendőrkapitányság intézkedett a balesetben. A Chevrolet saját kerekein folytatta az útját. Két horpadástól eltekintve, szemmel láthatóan nem rongálódott meg - adta hírül a szabolcsvonulas.hu.