Ford Kát szorított le egy teherautós, majd miután az felborult, cserbenhagyta. A balesetet okozó tehergépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy Tata irányából Környe felé közlekedett tehergépkocsijával 2014. június 25-én 12 óra 35 perckor. A sofőr haladása során nem tartotta be a jobbra tartási kötelezettségét. A vele szemben közlekedő személygépkocsi vezetője, hogy az ütközést elkerülje, félrerántotta a kormányt, járművével a domboldalnak csapódott és felborult. A balesetet okozó tehergépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 34/517-777-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentő személyi adatait a rendőrség, kérésükre zártan kezeli.