Vasárnap este két személygépkocsi ütközött a 4-es főúton Záhony és Tiszabezdéd között. Az egyik jármű kettészakadt, utasa meghalt.

 Vasárnap este egy Audi A6-os közlekedett a 4-es főúton Záhony felől Tiszabezdéd irányába. A 338-339-es kilométerszelvényben a jármű összeütközött egy ukrán rendszámú Seattal. ( Az egyik feltételezés szerint a Seat kihajtott a főútra az Audi elé, a másik feltételezés szerint mindkét jármű egy irányban haladt és az Audi a Seat hátuljának ütközött. )

© fotó: szabolcsvonulas.hu

Az ütközés erejétől a Seat kettészakadt, a hátulja a bal oldalba, a bokrok közé repült. Eleje a jobb oldali forgalmi sávban maradt. Az Audi kb. 50-60 méterrel előrébb a jobb oldali forgalmi sávban állt meg. A műszaki mentéshez a záhonyi és kisvárdai tűzoltók vonultak. A Seat hátul ülő utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező kisvárdai és záhonyi mentők nem tudtak rajta segíteni, a mentőautóban, a helyszínen meghalt. A Seatban elől utazó két személy és az Audi vezetője nem sérült meg - adta hírül a szabolcsvonulas.hu