Szombat délután egy személygépkocsi haladt szemben a forgalommal, majd hajtott az árokba az M3-as autópályán, Nagykálló és Ófehértó között.

 Szombat délután egy Daewoo közlekedett az M3-as autópályán Nagykálló felől Ófehértó irányába. Információk szerint a vezető eddig ismeretlen okból megfordult, majd szemben haladt a forgalommal. A Mohosi pihenőhelynél ( 244-245-ös km.szelvényben ) a szembejövő autók miatt a vezető balra letért a pályáról, majd a szalagkorláton keresztül, egy jelzőtáblát is kiborítva, az árokba hajtott. 

© fotó: szabolcsvonulas.hu

A gépkocsi valószínűleg borult is egyet, majd az árokban keresztben a kerekein ért földet. A balesethez a nyíregyházi tűzoltók vonultak. A mentők a Daewoo 91 éves vezetőjét ( a szabolcsvonulas.hu információi szerint kiesett a gépkocsiból ) kórházba szállították. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei egy sávra terelték a forgalmat. A Daewoot autómentő csörlőzte ki az árokból, majd szállította el. Az autópálya rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.