Péntek délelőtt kerékpárost gázolt, majd kerítésnek ütközött és felborult egy személygépkocsi Csengerújfaluban.

Péntek délelőtt egy Daewoo közlekedett Csengerújfaluban a Kossuth utcán ( 4924-es út csengerújfalui szakasza ) Csenger irányába. A szabolcsvonulas.hu információi szerint a Petőfi utcai kereszteződés után a vezető egy kerékpárost megelőzött, de eközben a jármű megcsúszott.

© fotó: szabolcsvonulas.hu

A Daewoo nekiütközött egy vele azonos irányban, az úttest jobb szélén haladó kerékpárosnak, majd a jobb oldali vízelvezető árok oldalának vágódott. A jármű ezután kiborított több beton kerítésoszlopot, majd egy elektromos kapcsolószekrény kerítése mellett a bal oldalára borulva állt meg.

© fotó: szabolcsvonulas.hu

Az elgázolt kerékpáros életveszélyesen megsérült ( a kerékpár kettétörve az árokba vágódott ), ugyancsak megsérültek a Daewooban ( négyen ) utazók, egyikük szintén életveszélyesen. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A mentők a sérülteket kórházba szállították. A műszaki mentéshez a csengeri tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták. A mátészalkai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.