4x4
Ezért jobb a Dacia a Porschénál - fotó

Ezért jobb a Dacia a Porschénál - fotó

Jobb is, hogy a Kocsi.ro-t nem hívták meg a Porsche Macan marokkói tesztvezetésére. Halálra aggódtuk volna magunkat, nehogy beporozzuk ezt a drága kocsit. Voltak azonban bátrabb újságírók, akik rendesen elakadtak a méregdrága játékszerrel. Segítségül pedig egy igazi keményfiút, egy Dacia Dustert hívtak.

Jöhet a BMW X7

Jöhet a BMW X7

Napokon belül kiderül, hogy mikor érkezik a piacra a BMW hétszemélyes SUV-ja, az X7. Amerikában készül majd az amerikai vevőknek.

A nap álomautója: Mercedes-Benz GLA 45 AMG

A nap álomautója: Mercedes-Benz GLA 45 AMG

A január 14-én nyíló detroiti szalonon mutatja be újabb kis izomautóját a Mercedes-Benz. A GLA kompakt szabadidő-autó felpaprikázott változatát 360 lovas benzinmotor hajtja.

Kétéltű terepjáróval viszik a horgászokat

Kétéltű terepjáróval viszik a horgászokat

Ingoványos talajon és meredek emelkedőn is biztosan halad, a vízben pedig csónakként órákon át használható az a lánctalpas terepjáró, amelyet az év elején helyeztek üzembe a Tisza-tónál egy kirándulásokat szervező turisztikai cégnél.

Mire jó a 4Matic?

Mire jó a 4Matic?

A Mercedes-Benz új kompakt modellgenerációja is csatlakozott 2013-ban a csillagos márka összkerékhajtású személyautóinak sorához. Az új 4Matic rendszer kiegészíti az eddigi kínálatot, testre szabott megoldást biztosítva több járműkategóriának, az új kompakt osztálytól a C-, E-, S-osztályig, illetve a CLS-ig, valamint az SUV- és terepjáró-típusoknak, mint a GLK, az M-osztály, a GL és a G-osztály.

A nap álomautója: Ford Edge Concept

A nap álomautója: Ford Edge Concept

A Ford bemutatta az Edge Concept modellt: a gazdag technológiával, dinamikus formatervvel és kézműves minőségű kidolgozással készült tanulmányautó az Európába hamarosan megérkező új, nagyméretű SUV-t szemlélteti.

A nap álomautója: Porsche Macan

A nap álomautója: Porsche Macan

A Porsche egy teljesen új kategóriájú járművel bővíti termékpalettáját: a Macan a Porsche első olyan SUV modellje, amely egyben sportautó is, az új modellel a cég a kompakt, sportcélú szabadidő-autók szegmensébe szeretne betörni.

Már kapható az új BMW X5

Már kapható az új BMW X5

Magyarországon november 16-ától vásárolható meg a BMW X5 harmadik generációja. A Sports Activity Vehicle piaci szegmens alapítójaként és kategóriájában világszerte piacvezetőként az X5 még magasabbra emeli a mércét az erőteljes és egyéni formavilág, a luxusszínvonalú és tágas utastér, a modern sokoldalúság és a magas fokú gazdaságosság mellett kínált élvezetes vezetés tekintetében.

A nap álomautója: Mercedes-Benz GLA

A nap álomautója: Mercedes-Benz GLA

Progresszív design, remek mindennapi használhatóság, durva terepen is - az új GLA-val a kompakt SUV szegmensbe lép be a Mercedes-Benz, folytatva offenzíváját a kompakt prémiumautók növekvő piacán.

Három turbó a BMW X5-ben

Három turbó a BMW X5-ben

Az új BMW X5 harmadik generációjával a BMW X5 M50d M Performance modell is bemutatkozik. A világ legerősebb sorhatos dízelmotorjával, kompromisszumot nem ismerő M sport futóművével, a lehető legalacsonyabb légellenállás érdekében kialakított karosszériájával a BMW X5 M50d a vezetés páratlan élményét nyújtja, miközben a műútról letérve is biztosítja a tökéletes tapadást és vonóerőt.

1
Az új Mercedes-Benz GLA

Az új Mercedes-Benz GLA

Progresszív design, célszerűség és mobilitás a kiépített út vége után is: az autózás két pólusa között egyensúlyt találó Mercedes-Benz GLA meggyőzően fogalmazza újra a kompakt SUV szegmenst. Könnyedén veszi a hétköznapok akadályait, ugyanakkor elég robusztus, hogy néha megszökjünk egy kicsit közülük.

Videón az új BMW X5

Videón az új BMW X5

Hivatalos reklámfilmen látható a novemberben piacra lépő új BMW X5. Bemutatkozó videójában az egyszerre elegáns és sportos dizájn, valamint a tágas és kényelmes belső tér mellett a vadonatúj BMW X5 kiváló menet- és terepező tulajdonságai is főszerepet kapnak: az új modell megmutatja magát városi és természeti környezetben, sáros, havas, homokos és műúton is.

Olcsó sportkocsit tervez a Dacia

Olcsó sportkocsit tervez a Dacia

Bár a magyarországi Dacia Sandero bemutatón nem esett szó róla, de nyugati lapok arról pletykálnak, hogy a Dacia olcsó sportkocsival rengeti meg az európai autópiacot.

Brutális tuning Porsche Cayenne-re

Brutális tuning Porsche Cayenne-re

A német Lumma Design tuning műhely alaposan kezelésbe vette a Porsche terepjáróját, amelyhez egyszerre három átiratot mutatott be.