Csütörtök éjjel VW Golf személygépkocsi ütközött kerítésnek, majd vágódott az árokba Nyírkércs, Bakti utcán. Az autóban utazók kiestek, egyikük meghalt.

Csütörtök éjjel egy Volkswagen közlekedett Nyírkércs, Bakti utcán ( 4104-es út nyírkércsi szakasza ) Baktalórántháza irányába. A település végétől kb. 200 méterre a jármű eddig tisztázatlan okból jobbra letért az útról.

© fotó: szabolcsvonulas.huA VW előbb egy beton áteresznek ütközött, majd két lakóház kerítésének is ( közben meghajlítva egy gázcsonkot is, de gázömlés nem volt ), kettétört egy telefonvezetéket tartó oszlopot, végül az elejével a jobb oldali árokba vágódva állt meg. A gépkocsiban utazó két férfi kiesett a járműből. Egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másikat a mentők kórházba szállították. ( Ugyancsak kórházba kellett vinni azt a férfit is, aki a balesetet látva a sérültek mentésére igyekezet, ugyanis beleesett az árokba - adta hírül a szabolcsvonulas.hu.)

© fotó: szabolcsvonulas.hu

A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták. A teljesen összetört Volkswagen autómentő húzta ki az árokból, majd szállította el. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a halálos közlekedési baleset körülményeit.